Dejavnosti podjetja

-              Nepremičninsko posredovanje

-              Ocenjevanje vrednosti nepremičnin

-              Svetovanje

-              Urejanje lastniške dokumentacije


Nepremičninsko posredovanje

Nastali smo iz ene od prvih specializiranih nepremičninskih agencij v Mariboru, na trgu smo prisotni od leta 1991. S svojo strokovnostjo, poštenostjo, izkušnjami, diskretnostjo in z lastno široko bazo udeležencev v prometu z nepremičninami jamčimo za popolno, hitro, strokovno utemeljeno in kakovostno izpeljavo vaših nepremičninskih projektov:

-       prodaje ali nakupa nepremičnin

-       oddaje v najem ali najema nepremičnin

index

Ocenjevanje vrednosti nepremičnin

Ena od pomembnih strokovnih usmeritev podjetja je od vsega začetka področje ocenjevanja vrednosti nepremičnin. Pogodbeno sodelujemo s strokovnjaki, ki so strokovno usposobljeni za ocenjevanje vrednosti nepremičnin v skladu z Mednarodnimi standardi ocenjevanja vrednosti in imajo ustrezna veljavna dovoljenja za opravljanje nalog pooblaščenega ocenjevalca vrednosti nepremičnin in sodnega cenilca.

Za vas uredimo ocenjevanje vrednost nepremičnin v postopkih dedovanja, delitve premoženja, uveljavljanja odškodnin, povračila vlaganj, denacionalizacij …

 

Svetovanje

Na podlagi širokega spektra strokovnosti in izkušenj, svetujemo pri postopkih nakupa, prodaje, oddajanja, najemanja, razdružitve, dedovanja, darovanja nepremičnin ter pri nepremičninskih naložbah.

 

Urejanje lastniške dokumentacije

Izvajamo vsa dejanja v zvezi z urejanjem lastniške dokumentacije: prepise lastništva, urejanje manjkajoče dokumentacije, urejanje služnosti, vpise v zemljiško knjigo, razdružitve.

 


Odpiralni Časi

od ponedeljka do četrtka: od 9.00 ure do 16.00 ure
v petek: od 9.00 ure do 14.00 ure

Kontaktne informacije

Nahajate se tukaj: Dejavnosti